Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

Islalisa

Yanko Skincare Advance Day Cream (Extra Hydra)

RM68.00 MYR

Yanko Skincare Advance

sangat la digalakkan terutama mereka
.
🍓 berkulit SANGAT #KERING
🍓 Nak kekal #AWETMUDA
🍓 Nak kulit sentiasa #LEMBAB
🍓 Atasi kulit #MENGELUPAS
🍓 Sentiasa terdedah #MATAHARI
🍓 Pergi ke #LAUT atau #BERSUKAN
.
dan banyak lagi.. 😍
Fungsi lain sama dengan set yanko yang lain..
.
.
antaranya...
.
🍓 mencantikkan kulit dgn cepat
🍓 menghilangkan bintik2 hitam
🍓 menghilangkan bekas jerawat
🍓 menghilangkan jeragat
🍓 menghilangkan pigmentasi
🍓 merawat kulit berjerawat
🍓 membunuh bakteria pada kulit
🍓 memutihkan kulit dgn cepat
🍓 menegangkan & menggebukn
🍓 memudarkan parut jerawat
🍓 melicinkan dan menghaluskan
🍓 kulit putih seakan semula jadi
🍓 mengandungi SPF yang tinggi
🍓 kulit glowing wlupn tanpa mekap
.

.
🌸 KESAN SEAWAL SEMINGGU 😍😍
🌸 Made in Taiwan with technology Germany🚀🚀
🌸 HALAL & 200% SELAMAT DIGUNAKAN👍🏻
.

 

YANKO SKINCARE SUPPLIER ORIGINAL

Yanko Skincare Original. Berhati-hati dengan barang yang tidak original masuk ke dalam kulit anda. Jadi hanya pilih yang orignal dengan label Yanko terkini. Yanko skincare dah ada di pasaran semenjak 1996 sekarang dah 2018, kalau tak bagus takkan boleh berdiri sampai tahap ini.

 Produk ni pakaging yang menarik, datang khas dari Taiwan, menggunakan teknologi German tau!

Lulus FDA dengan kawalan kualiti yang amat ketat, Lagi ketat dari KKM tau! Jadi you all jangan risau. Setakat ni dah ramai orang guna dan tiada kesan sampingan pada pengguna. Malah ramai yang recommend pada Dea. Sebab tulah Dea nak recommend produk ni pada you all.

Krim Malam Yanko mengandungi Triple Vitamis, pro vitamin B3, B5 and vitamin E mengurangkan tompok hitam dan kusam pada kulit dan wajah. Ia akan menghilangkan kulit hitam dan mati dan menumbuhkan kulit yang baru dan lebih sihat.

Cer…guna selama seminggu…apa akan jadi???? Ha…

Kulit diorang bertambah glowing you all.

Sebelum tu…admin nak kasi tahu, dah banyak skincare yang admin dah cuba.Dah penuh almari dengan produk skincare.Dah banyak yang masuk dalam tong sampah sebab tak serasi pada kulit…Paling admin serik adalah

MERCURI!!!!

Yes! admin rasa dah ramai yang terkena dengan produk yang ada mercuri. Seram tau…

Mula-mula guna nmpak ok….dah berhenti muka jadi lebih teruk dan kulit jadi sensitif

Apa yang paling admin takut kalau ada kerosakan buah pinggang. OKlah ini admin nak share adakah produk Yanko ni ada Mercuri???

Jawapannya….

Tiada!

Jadi jangan takut la nak guna….Dea dah check dan pastikan bahan yang terkandung adalah selamat digunakan. Jadi jangan risau, boleh digunakan pada bila-bila masa.
Produk ni dah lama di pasaran cuma baru ni saja kita dengar.

Nak cakap tipu…benci

Tapi result dia cengini…ha berkesan wei!!

Jangan risau Yanko skincare bukan produk skincare yang cekik darah anda.

Tada…Inilah Yanko kosmetik dengan pakaging menarik kababom!

Apakah Kandungan Ingredient Yanko Skincare

INGREDIENTS PADA KOTAK YANKO AIDA

Kandungan Ingredient Yanko Skincare tiada bahan binatang. Hanyalah bunga2 dan tumbuhan

download

Camomile

watercress_0

Watercress

240_F_78718669_nVwNrLaYF0bd4RAIDQgckz04iK9lyvOc

Bijirin Yoyumin

aloe

aloe

Testimoni**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on
diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and
medical background.

yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 546

yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 65487

yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 3485

yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 654yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 54785

yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 6548

yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 6547

yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 14765

Nak Kasi Tau ni, Kami Jual Hanya Original, Jadi Jangan Risau Selamat dan Berkesan

100% All Natural dan Original Skincare. Jangan ingat nak murah aja…nanti kang…apa-apa berlaku tak jamin la..kan.

thdownload

Click

wasap.my/+60182637833/yanko

wasap.my/+60136113691/yanko

Terkini Yanko Advance

asdawq casa sasca

Formula terbaru dengan set moisturizer. Memang berbaloi, khas untuk mereka yang mengalami masalah kulit kombinasi dan kering pada awal remaja. Dah nampak kedut kan… So, you all boleh try yanko advance set.

Ramai yang repeat yanko set besar setelah guna set trial ini.

Kalau kulit rasa tak serasi boleh tukar. Kami ada menjual set trial basic, advance, dan platinum.

trial_platinum_1024x1024 trial_hydra_1024x1024 trial_basic_1024x1024 normal_platinum_1024x1024 normal_hydra_1024x1024 normal_basic_1024x1024

Set lengkap tuk penjagaan kulit anda…sekarang ada di depan mata…Nak Cuba atau tak?

Ini set basic Yanko. Nak cuci muka gunakan Pobling untuk kerbersihan berganda-ganda.

Confirm la segala nenek kuman, dari kesan bekas foudation, bekas bedak anda akan lebih cepat hilang bila anda guna pobling dan Yanko cleanser.

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah

Kalau awak tak serasi guna boleh cuba set trial. Murah saja…tak sampai pun bukan RM40

yanko skincare trial se

yanko skincare testimoni, yanko skincare malaysia 90

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 2

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 3

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 4

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 5

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 4e5 yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah w

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 12

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 782

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 48

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 888

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 99

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 77

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 878

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 7

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 55

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah w45

yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah 414.

Terima kasih berminat

Nak Cepat Mudah Saja. Nak Kasi Tau ni, Kami Jual Hanya Original, Jadi Jangan Risau Selamat dan Berkesan

100% All Natural dan Original Skincare. Jangan ingat nak murah aja…nanti kang…apa-apa berlaku tak jamin la..kan.

thdownload

Sebenarnya semua fungsi ke empat2 jenis yanko ini adalah sama iaitu memutih, hilangkn jerawat, jeragat, pigmen, bekas2 hitam @ jerawat, blackhead, whitehead, mengecilkan pori pori n seterusnya menghaluskn dan Juliet akan GLOWING..

normal_basic_1024x1024

Yanko Basic (kulit biasa/campuran)

trial_basic_1024x1024

Yanko Trial Basic

1. BASIC

so fungsi basic macam 👆🏻 cuma basic sesuai untuk muka berjerawat dan kulit BERMINYAK.. so org MUDA dan mereka yg berjerawat sangat sesuai pakai set ni..

AWAK KULIT YANG MANA ????

normal_hydra_1024x1024

Yanko Hydra (kulit kering berkedut)

2. HYDRA

hydra pula fungsi sama jg cuma dia sesuai untuk kulit KERING sebab ada PELEMBAB. dan hydra ada AGEN ANTI PENUAAN untuk awet muda.

trial_hydra_1024x1024

Yanko Trial Hydra

normal_platinum_1024x1024

Yanko Platinium (kulit kering berkedut) upgraded

trial_platinum_1024x1024

Yanko trial platinium

3. PLATINIUM

fungsi smo sama cuma kandungan lebih EXTRA POWER dari set basic n hydra.. so lagi cepat memutih hilangkn jrawat, jeragat, pigmen semua tu.. dan ada agen anti penuaan utk KEKAL AWET MUDA.. so untuk umur 40++ wajib pakai !!! umur 30++ kalo nak pakai pun bole👍🏻 sebabb umur orang berusia ni TEBAL dan DEGIL sikittt sebb tu perlu produk yg lagiii power untuk lagi cepat kesan ☺

aas

4. ADVANCE

yang ni POWER ! tapi Sama POWER macm PLATINIUM dan ada agen anti penuaan, cuma beza dia yanko advance ni SANGAT SESUAI KEPADA KULIT YANG SANGAT** KERING sebab tu ada extra MOISTURIZINGCREAM .. dan set ni pula sesuai diguna oleh semua peringkat umur, tua atau muda.. PENCUCI ? Boleh pilih nak guna basic/ PLATINIUM hiihh. Yang berusia better guna pencuci PLATINIUM

buynow

Anda Masih Lagi Muda Tapi Muka dah Kendur Nampak Tua???

Gunakan Mesin Photon Ultrasonic Bersama dengan Yanko Moisturizer dan Serum

Dapatkan Kesan Maksima dengan Pantas dan Selamat

a4f988c1-22c1-46bf-9469-6a3fcc2bbe4a

Yanko Mouisturizer

Hilangkan jeragat, jerawat, kedutan, black head, white head, komedo, jeragat, kedutan photon ultrasonics 9

Terbukti secara saintifik, tubuh kita akan mengeluarkan tenaga dari tindakbalas cahaya infra merah dan vibration. Jadi, Sel kulit anda akan tumbuh dengan pantas mengantikan sel kulit yang rosak akibat jeragat, jerawat dan sel kulit yang berkedut. Kulit anda akan bertambah cerah, putih, seri dan anjal dan kolagen secara sendirinya akan dihasilkan dari sel-sel yang baru.


Satu penemuan inovasi kecantikan terkini dari Professor Yang, seorang pakar dalam kajian tenaga ultrasonic. Mesin ini memberikan vibration kadar 3 juta sesaat mempercepatkan aktifan sel kollagen dalam kulit. Ia telah di uji secara sah dan lulus di makmal Taiwan dan mesin yang paling terkini dan paling banyak mendapat sambutan  di Jepun, Korea, Thailand dan Taiwan

Therapi Cahaya Photon

Tahukah anda sel tumbuhan membesar dengan cahaya?

Cahaya warna adalah tenaga bagi kehidupan, ia mengandungi gelombang tertentu yang memberikan manfaat pada kulit. Jom kita baca apa manfaat gelombang cahaya warna. Tenaga yang luar biasa pada warna ini dapat menghasilkan sel kulit yang baru jadi anda akan menjadi lebih muda dan kedutan pun akan hilang dengan pengantian sel kulit yang baru.

Sumber cahaya photon menggunakan kadar LED berintensiti yang tinggi dan terbukti berkesan dan sekarang digunakan di salon-salon terkenal.

Sesuai digunakan untuk mendapatkan kulit yang anjal, putih, cerah, gebu, mengurangkan kedutan pada wajah, kulit muka dan mata, dan mengecilkan pori-pori akibat bekas jerawat dan parut.

Alat ini mampu berikan rangsangan pada bahagian paling bawah kulit hypodermis dengan gegaran ultra 3 juta sesaat untuk mengaktifkan kollagen dan banyakkan penghasilan kollagen di bawah kulit.

Hasilnya ….

**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.
 photon ultrasonic, infra red vibra jpg photon ultrasonic, infra red vibra, bergamo snail serum

**Jom kita baca Testimoni

**Saya dah guna memang menakjubkan muka bertambah anjal, tegang, makin cerah la , kemudian terjatuh pula, tapi machine masih lagi boleh guna, baguslah mesin ni – Lizx 

**Kali pertama guna, muka nampak lebih gebu, double chin pun dah tak ada! thanks – Jane, Singapore

**Aku biasa pergi treatment di salon, memang diorang cas utk mesin ultrasonic dalam paling kurang RM150 satu sesi, itu kat salon yang cikai2 saja, kalau tempat yang cantik lagi la kena tikam habis…. Tasha


**Aku pun dah serik beli krim-krim malam dan siang ni, kulit mengelupas la…tak tahu bahan kemikal apa yang masuk dalam kulit aku….lebih baik gunakan gadget ni, nampak muka lebih bertambah muda dan pipi pun dah nampak naik, dulu jatuh macamlah aku ni tua sangat walhal baru masuk 28..- Yusrina



**Double Chin pun hilang, semenjak guna mesin photon ultrasonics, kedutan di area mata pun dah hilang. Ina memang selalu tengok komputer sebab kerja Ina programmer, bukan takat tu aja kerja pun kena bawa balik laptop, muka pun nampak tua kalau makan banyak sikit nampak pula double chin, sekarang dah tak ada lagi…thanks sebab perkenalkan mesin ni pada Ina – Ina Jakarta

**Kak, Alat ini teknologi terkini, kat spa pun guna dapat kesan serta merta, tak perlu try banyak barang kosmetik, memang jimat! – Dani

Gunakan Bergamo Snail Serum. Terbukti berkesan untuk meningkatkan keanjalan dan mengurangkan garis kedutan di wajah. Serum dari Siput ini amat lah mujarat untuk merapatkan kembali kulit yang berlobang akibat bekas jerawat dan jeragat. Cubalah
photon ultrasonics 2

Share this Product


More from this collection