Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

Islalisa

Yanko Platinum Night Cream (Aging)

RM68.00 MYR
Kandungan lebih EXTRA POWER dari set basic n hydra.. so lagi cepat memutih hilangkn jrwt smo tu.. dan ada agen anti penuaan utk KEKAL AWET MUDA.. so untuk umur 40++ wajib pakai !!! umur 30++ kalo nak pakai pun boleπŸ‘πŸ» sebabb umur orang berusia ni TEBAL dan DEGIL sikittt sebb tu perlu produk yg lagiii power utk lagi cepat kesan ☺

Sedikit info tentang yanko skincare ni. Produk ni berasal dari #Taiwan yang menggunakan teknologi #Germany. Apa yang best tentang Yanko ni ialah produknye sangat berkesan tanpa merkuri & hidrokuinon. Banyak produk claim bebas merkuri & hidrokuinon, tapi yanko dibuktikan sendiri oleh test yg dibuat oleh customer yanko sendiri.
.
.
Yanko super best juga sebab ia menggunakan plant base yang mana TIDAK ADA UNSUR BINATANG. So tiada keraguan dari segi halal or tak. Nak lagi best? Yanko BUKAN KRIM TIMBANG!
.
.
So, baik day cream, cleanser, night cream semuanya ..( ❌ )sama dengan mana mana produk local. ✌.
.
.
============
🌸 DAY CREAM 🌸
============
βœ” Day cream tak lembik
βœ” Teksture padat
βœ” Langsung tak berminyak tau
βœ” Tak melekit
βœ” Kalau nak make up nipis2, apply day cream pun dah cukup. Takpun day cream + compaq powder. Dah cunnns
βœ” Fungsinya utk COVER + MERAWAT
βœ” Ada spf utk melindungi kulit juga
.
.
===========
🌸NIGHT CREAM🌸
===========
βœ” Night ada Vit A, C & E. Juga extract tumbuh tumbuhan semula jadi.
βœ” Vit A utk garis2
βœ” Vit C utk whitening & pimples
βœ” Vit E utk parut2.
βœ” Ini krim yg paling wajib guna.
βœ” Fungsinya utk merawat kulit waktu kita tido
βœ” Pagi pagi kompem lembutt sgt kulit
.
.
===========
🌸 CLEANSER 🌸
===========
βœ” Cleanser yanko lembut sgt pada kulit.
βœ” Foam free❗ Jadi cleanser yanko tak mengeringkan @ menghakis kulit. 😊😊#
βœ” Fungsinya utk membersihkan kulit jauhhh kedalam pori.
βœ” Membersihkan kotoran pada kulit muka
βœ” Juga merawat & memberi vitamin pada kulit agak kekal sihat berseri seri 😊😊

Jom beryanko....

Share this Product


More from this collection