Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

Islalisa

Yanko Platinum Day Cream (Aging)

RM68.00 MYR
Kandungan lebih EXTRA POWER dari set basic n hydra.. so lagi cepat memutih hilangkn jrwt smo tu.. dan ada agen anti penuaan utk KEKAL AWET MUDA.. so untuk umur 40++ wajib pakai !!! umur 30++ kalo nak pakai pun bole๐Ÿ‘๐Ÿป sebabb umur orang berusia ni TEBAL dan DEGIL sikittt sebb tu perlu produk yg lagiii power utk lagi cepat kesan โ˜บ

Sedikit info tentang yanko skincare ni. Produk ni berasal dari #Taiwan yang menggunakan teknologi #Germany. Apa yang best tentang Yanko ni ialah produknye sangat berkesan tanpa merkuri & hidrokuinon. Banyak produk claim bebas merkuri & hidrokuinon, tapi yanko dibuktikan sendiri oleh test yg dibuat oleh customer yanko sendiri.
.
.
Yanko super best juga sebab ia menggunakan plant base yang mana TIDAK ADA UNSUR BINATANG. So tiada keraguan dari segi halal or tak. Nak lagi best? Yanko BUKAN KRIM TIMBANG!
.
.
So, baik day cream, cleanser, night cream semuanya ..( โŒ )sama dengan mana mana produk local. โœŒ.
.
.
============
๐ŸŒธ DAY CREAM ๐ŸŒธ
============
โœ” Day cream tak lembik
โœ” Teksture padat
โœ” Langsung tak berminyak tau
โœ” Tak melekit
โœ” Kalau nak make up nipis2, apply day cream pun dah cukup. Takpun day cream + compaq powder. Dah cunnns
โœ” Fungsinya utk COVER + MERAWAT
โœ” Ada spf utk melindungi kulit juga
.
.
===========
๐ŸŒธNIGHT CREAM๐ŸŒธ
===========
โœ” Night ada Vit A, C & E. Juga extract tumbuh tumbuhan semula jadi.
โœ” Vit A utk garis2
โœ” Vit C utk whitening & pimples
โœ” Vit E utk parut2.
โœ” Ini krim yg paling wajib guna.
โœ” Fungsinya utk merawat kulit waktu kita tido
โœ” Pagi pagi kompem lembutt sgt kulit
.
.
===========
๐ŸŒธ CLEANSER ๐ŸŒธ
===========
โœ” Cleanser yanko lembut sgt pada kulit.
โœ” Foam freeโ— Jadi cleanser yanko tak mengeringkan @ menghakis kulit. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š#
โœ” Fungsinya utk membersihkan kulit jauhhh kedalam pori.
โœ” Membersihkan kotoran pada kulit muka
โœ” Juga merawat & memberi vitamin pada kulit agak kekal sihat berseri seri ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Jom beryanko....

Share this Product


More from this collection