Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

Islalisa

Yanko Skincare

RM38.00 MYR
Pernah Dengar Yanko Skincare?
Ala… set skincare yang sedang terhangat di pasaran sekarang la ni…
Sebenarnya dah lama tau! semenjak 1996 lagi tu…
Baru sekarang ni ramai orang berkata tentang skincare ni
Mengapa ya?
Sebab ianya berkesan la. Yanko berkesan tampa menggunakan sebarang iklan. Sebab tu you all baru dengar tentang skincare ni sekarang. Mulut orang bercakap sana-sini, cakap skincare ni bagus, dah berpatutan harganya… wei!
Dah tengok ni?
Produk ni pakaging yang menarik, datang khas dari Taiwan, menggunakan teknologi German tau!
Lulus FDA dengan kawalan kualiti yang amat ketat, Lagi ketat dari KKM tau! Jadi you all jangan risau. Setakat ni dah ramai orang guna dan tiada kesan sampingan pada pengguna. Malah ramai yang recommend pada Dea. Sebab tulah Dea nak recommend produk ni pada you all.
Krim Malam Yanko mengandungi Triple Vitamis, pro vitamin B3, B5 and vitamin E mengurangkan tompok hitam dan kusam pada kulit dan wajah. Ia akan menghilangkan kulit hitam dan mati dan menumbuhkan kulit yang baru dan lebih sihat.
Cer…guna selama seminggu…apa akan jadi???? Ha…
Kulit diorang bertambah glowing you all.

Sebelum tu… Dea nak kasi tahu, dah banyak skincare yang Dea dah cuba.Dah penuh almari dengan produk skincare.Dah banyak yang masuk dalam tong sampah sebab tak serasi pada kulit…Paling Dea serik adalah

MERCURI!!!!

Yes! Dea rasa dah ramai yang terkena dengan produk yang ada mercuri. Seram tau…

Mula-mula guna nmpak ok….dah berhenti muka jadi lebih teruk dan kulit jadi sensitif

Apa yang paling Dea takut kalau ada kerosakan buah pinggang. OKlah ini Dea nak share adakah produk Yanko ni ada Mercuri???

Jawapannya….

Tiada!

Jadi jangan takut la nak guna….Dea dah check dan pastikan bahan yang terkandung adalah selamat digunakan. Jadi jangan risau, boleh digunakan pada bila-bila masa.
Produk ni dah lama di pasaran cuma baru ni saja kita dengar.

Nak cakap tipu…benci

Tapi result dia cengini…ha berkesan wei!!

Jangan risau Yanko skincare bukan produk skincare yang cekik darah anda.
Tada…Inilah Yanko kosmetik dengan pakaging menarik kababom!
Testimoni**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on
diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and
medical background.
Nak Kasi Tau ni, Kami Jual Hanya Original, Jadi Jangan Risau Selamat dan Berkesan
100% All Natural dan Original Skincare. Jangan ingat nak murah aja…nanti kang…apa-apa berlaku tak jamin la..kan.
Set lengkap tuk penjagaan kulit anda…sekarang ada di depan mata…Nak Cuba atau tak?
Ini set basic Yanko. Nak cuci muka gunakan Pobling untuk kerbersihan berganda-ganda.
Confirm la segala nenek kuman, dari kesan bekas foudation, bekas bedak anda akan lebih cepat hilang bila anda guna pobling dan Yanko cleanser.
Kami sudah lama berada di pasaran semenjak 2013. Boleh follow instagram kami
Terima kasih berminat
Nak Cepat Mudah Saja. Nak Kasi Tau ni, Kami Jual Hanya Original, Jadi Jangan Risau Selamat dan Berkesan
100% All Natural dan Original Skincare. Jangan ingat nak murah aja…nanti kang…apa-apa berlaku tak jamin la..kan.
Pilih Yang Mana You All Berminat
Set Yanko Skincare Malaysia Ada 3 Jenis:-
-Set Basic
-Set Hydra
-Set Platinium
Penghantaran menggunakan
(POS LAJU MALAYSIA)
Kami sudah lama berada di pasaran semenjak 2013.
Yanko Platinium
Set Hydra
Yanko basic
Kesemuanya ada trial (So, risiko pembaziran pun kurang)
Yanko Basic Trial
Yanko Hydra Trial
Yanko Platinium Trial

Share this Product


More from this collection