Stay Confident, Slim & Active
Cart 0
Photon Ultrasonic Plus Snail Serum

Photon Ultrasonic Plus Snail Serum

RM260.00 MYR

Perhatian Adakah Anda Salah Seorang Yang Mengalami 
Wajah Yang Kendur
 Wajah Yang Kusam Tak Bermaya
 Banyak White Head dan Black Head 
 Banyak Jerawat dan Bekas Jerawat
 
Pernah tak rasa....
Buntu...dah habis ribuan ringgit pergi ke spa tapi sekarang dah tak cukup $$ dan masa nak ke sana setiap masa. Beli macam-macam krim tapi sebenarnya merosakkan lagi kulit sebab banyak sangat kemikal, kulit bertambah nipis dan banyak kedutan pula..nampak macam dah tua dari usia sebenar...

Bertambah pula dengan gaya hidup yang tidak sihat 

Pernah rasa macam ni?



 Anda suka beli set kosmetik yang murah tapi rasa gatal-gatal? Macam-macam foundation, sapuan berlapik-lapik tapi tak sempat nak jaga....lepas itu bila muka dah teruk, anda akan pergi ke spa buat rawatan.

Di sana anda terpaksa habiskan ratusan dan ribuan ringgit untuk satu rawatan yang biasa-biasa saja. Bukan setakat itu saja, ramai yang terpedaya dengan sign up package berharga ribuan ke puluhan ribu ringgit. Hasilnya memang bagus, nampak perubahan. 
Tapi akibat gaya hidup anda yang kurang sihat, anda akan habiskan masa dan wang ke sana berkali-kali.

Tahukah Anda Teknologi Baru Rawatan Kecantikan Menggunakan Tenaga Cahaya Infra Merah?
 

Inframerah adalah radiasi elektromagnetik dari panjang gelombang lebih panjang dari cahaya tampak, tetapi lebih pendek dari radiasi gelombang radio.

Kelebihan Infra Merah / Infra Red



Mengaktifkan molekul sel air dalam tubuh. Hal ini disebabkan karena inframerah mempunyai getaran yang sama dengan molekul air. Sehingga, ketika molekul tersebut pecah maka akan terbentuk molekul tunggal yang dapat meningkatkan cairan tubuh. Ini dapat melancarkan aliran darah agar sel wajah dan tubuh dapat tumbuh dengan lebih pantas. Maka tidak hairan banyak mesin kecantikan di salon rambut dan kecantikan banyak menggunakan cahaya infra merah untuk sesi rawatan yang amat mahal dan elit.


  Memperkenalkan Teknik Cahaya Infra Merah
Photon Ultrasonic
Infra Red Vibra Technology


Teknologi Tenaga Cahaya Paling Popular Di US, Eropah, Korea, Jepun dan Thailand, kini semakin popular di Malaysia


Kini anda tak perlu keluar rumah, dan habiskan ribuan ringgit untuk dapatkan rawatan wajah dan kulit muka yang cerah dan bebas jerawat dari professional

Terbukti secara saintifik, tubuh kita akan mengeluarkan tenaga dari tindakbalas cahaya infra merah. Jadi, Sel kulit anda akan tumbuh dengan pantas mengantikan sel kulit yang rosak akibat jeragat, jerawat dan sel kulit yang berkedut. Kulit anda akan bertambah cerah, putih, seri dan anjal dan kolagen secara sendirinya akan dihasilkan dari sel-sel yang baru.

Satu penemuan inovasi kecantikan terkini dari Professor Yang, seorang pakar dalam kajian tenaga ultrasonic. Mesin ini memberikan vibration kadar 3 juta sesaat mempercepatkan aktifan sel kollagen dalam kulit. Ia telah di uji secara sah dan lulus di makmal Taiwan dan mesin yang paling terkini dan paling banyak mendapat sambutan  di Jepun, Korea, Thailand dan Taiwan 





Therapi Cahaya Photon




Tahukah anda sel tumbuhan membesar dengan cahaya? 


Cahaya warna adalah tenaga bagi kehidupan, ia mengandungi gelombang tertentu yang memberikan manfaat pada kulit. Jom kita baca apa manfaat gelombang cahaya warna. Tenaga yang luar biasa pada warna ini dapat menghasilkan sel kulit yang baru jadi anda akan menjadi lebih muda dan kedutan pun akan hilang dengan pengantian sel kulit yang baru.




Sumber cahaya photon menggunakan kadar LED berintensiti yang tinggi dan terbukti berkesan dan sekarang digunakan di salon-salon terkenal.

Sesuai digunakan untuk mendapatkan kulit yang anjal, putih, cerah, gebu, mengurangkan kedutan pada wajah, kulit muka dan mata, dan mengecilkan pori-pori akibat bekas jerawat dan parut.


Alat ini mampu berikan rangsangan pada bahagian paling bawah kulit hypodermis dengan gegaran ultra 3 juta sesaat untuk mengaktifkan kollagen dan banyakkan penghasilan kollagen di bawah kulit. 


Hasilnya ....

1- Memberikan kadar serapan maksimum ada Gel/Serum yang berasaskan air.

Bergamo Snail Serum Terkini Dari Korea




**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.
**Jom kita baca Testimoni

  **Saya dah guna memang menakjubkan muka bertambah putih, cerah la , kemudian terjatuh pula, tapi machine masih lagi boleh guna, baguslah mesin ni - Lizx 

**Kali pertama guna, muka nampak lebih cerah dan gebu! thanks - Jane

**Aku memang tak percaya dengan hanya sapuan krim kulit kita akan hilang jerawat dan jeragat, sebab aku dah guna macam-macam produk hasilnya tetap sama, gunakan gel collagen, dan masker lidah buaya buatan sendiri dan power photon ni lagi berkesan dari tempek2 krim yang banyak kemikal tu... - Suria

**Aku biasa pergi treatment di salon, memang diorang cas utk mesin ultrasonic dalam paling kurang RM150 satu sesi, itu kat salon yang cikai2 saja, kalau tempat yang cantik lagi la kena tikam habis.... Tasha

**Aku pun dah serik beli krim-krim malam dan siang ni, kulit mengelupas la...tak tahu bahan kemikal apa yang masuk dalam kulit aku....sekarang ni aku hanya letak gel, serum dan pokok lidah buaya kat belakang rumah. kulit aku bertambah sihat, kesan tompok hitam pun dah semakin kurang, kulit aku pun bertambah putih merah...- Yusrina


**Krim memang tak dapat hilangkan jerawat dengan pantas sebab kadar serapan ke dalam kulit kurang, sebab itu kena pakai siang dan malam. sekarang ni aku hanya guna mesin power photon dan serum saja setiap hari lagi nampak best.... berhasil dan selamat dari sebarang kemikal yang terkandung dalam krim kecantikan...tak berani you all.... Sarah

**Kak, Alat ini teknologi terkini, kat spa pun guna dapat kesan serta merta, tak perlu try banyak barang kosmetik, memang jimat! - Dani

Komen dari Forum Review US, Australia dan Malaysia



**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.

**
**Kulit semakin bermaya dan bertenaga selepas rawatan - Kay

**
Jerawat batu pun semakin mengecil, guna serum buahan dan photon ultrasonics - Tan 

**
Parut dan bekas jerawat yang merah dan berlobang, mengecil - Miss Punitha


**
Syukur, dah sebulan guna, bintik merah semakin hilang,  - Ramlah Kelantan

**



Testimoni

**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.
**
**



Share this Product


More from this collection