Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

Yanko Skincare Betul ke berkesan atau sama macam yang lain?

Currency Converter

Kat Malaysia ni dah berlambak kosmetik, macam-macam jenis ada yang diiklankan di facebook dan ig. Tapi... mengapa rasa macam indah kabar dari rupa?
Masa nak promosi bukan main banyak la result macam-macam. Tak sampai setahun dah terus senyap menyepi. Sebab apa????? sebab mulut orang tak buka utk share. Mostly org anggap kosmetik yang dibuat di kilang kat malaysia ni sama aja. Memang ada KKM semua tapi resultnya tetap tak bagus untuk kulit. Pendek kata teknologi pembuatan kosmetik malaysia ni masih lagi ke belakang la....

Dah beli barang buatan malaysia, macam2 jenis, tapi tak berkesan, kembali balik kepada buatan negara luar, dari korea, taiwan, jepun dan francis.

Kalau nak tahu kosmetik tu bagus atau tak, tengok la berapa tahun dah ia berada di pasaran. Bukan setakat setahun jagung, meletup pastu dah ke laut. 
Sebab ianya berkesan la. Yanko berkesan tampa menggunakan sebarang iklan. Kilang Yanko tak ada pun buat iklan tv bagai, tapi produk itu sendri yang bercakap.  Sebab tu you all baru dengar tentang skincare ni sekarang. Mulut orang bercakap sana-sini, cakap skincare ni bagus, dah berpatutan harganya... wei!
Dah tengok ni?



Sebenarnya ramai orang beli kosmetik, bila tengok iklan then terus beli, bila dah beli hancussss memang boleh masuk dalam tong sampah, repeat order memang tak la....

Tapi Yanko skincare ni ramai yang repeat order sana sini. Ikannya tak seindah kabar dan result nya betul-betul berkesan. Orang yang just nak cuba aja boleh beli set trial. So tak la rasa membazir kalau tak serasi dengan wajah. OKlah itu aja admin nak share. Boleh la cuba sendiri ok.
Wasap 018 263 7833
Dah tengok ni?
Produk ni pakaging yang menarik, datang khas dari Taiwan, menggunakan teknologi German tau!
Lulus FDA dengan kawalan kualiti yang amat ketat, Lagi ketat dari KKM tau! Jadi you all jangan risau. Setakat ni dah ramai orang guna dan tiada kesan sampingan pada pengguna. Malah ramai yang recommend pada Dea. Sebab tulah Dea nak recommend produk ni pada you all.
Krim Malam Yanko mengandungi Triple Vitamis, pro vitamin B3, B5 and vitamin E mengurangkan tompok hitam dan kusam pada kulit dan wajah. Ia akan menghilangkan kulit hitam dan mati dan menumbuhkan kulit yang baru dan lebih sihat.
Cer…guna selama seminggu…apa akan jadi???? Ha…
Kulit diorang bertambah glowing you all.

Sebelum tu… Dea nak kasi tahu, dah banyak skincare yang Dea dah cuba.Dah penuh almari dengan produk skincare.Dah banyak yang masuk dalam tong sampah sebab tak serasi pada kulit…Paling Dea serik adalah

MERCURI!!!!

Yes! Dea rasa dah ramai yang terkena dengan produk yang ada mercuri. Seram tau…

Mula-mula guna nmpak ok….dah berhenti muka jadi lebih teruk dan kulit jadi sensitif

Apa yang paling Dea takut kalau ada kerosakan buah pinggang. OKlah ini Dea nak share adakah produk Yanko ni ada Mercuri???

Jawapannya….

Tiada!

Jadi jangan takut la nak guna….Dea dah check dan pastikan bahan yang terkandung adalah selamat digunakan. Jadi jangan risau, boleh digunakan pada bila-bila masa.
Produk ni dah lama di pasaran cuma baru ni saja kita dengar.

Nak cakap tipu…benci

Tapi result dia cengini…ha berkesan wei!!

Jangan risau Yanko skincare bukan produk skincare yang cekik darah anda.
Tada…Inilah Yanko kosmetik dengan pakaging menarik kababom!
Testimoni**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on
diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and
medical background.
Nak Kasi Tau ni, Kami Jual Hanya Original, Jadi Jangan Risau Selamat dan Berkesan
100% All Natural dan Original Skincare. Jangan ingat nak murah aja…nanti kang…apa-apa berlaku tak jamin la..kan.
Set lengkap tuk penjagaan kulit anda…sekarang ada di depan mata…Nak Cuba atau tak?
Ini set basic Yanko. Nak cuci muka gunakan Pobling untuk kerbersihan berganda-ganda.
Confirm la segala nenek kuman, dari kesan bekas foudation, bekas bedak anda akan lebih cepat hilang bila anda guna pobling dan Yanko cleanser.
Kami sudah lama berada di pasaran semenjak 2013. Boleh follow instagram kami
Terima kasih berminat
Nak Cepat Mudah Saja. Nak Kasi Tau ni, Kami Jual Hanya Original, Jadi Jangan Risau Selamat dan Berkesan
100% All Natural dan Original Skincare. Jangan ingat nak murah aja…nanti kang…apa-apa berlaku tak jamin la..kan.
Pilih Yang Mana You All Berminat
Set Yanko Skincare Malaysia Ada 3 Jenis:-
-Set Basic
-Set Hydra
-Set Platinium
Penghantaran menggunakan
(POS LAJU MALAYSIA)
Kami sudah lama berada di pasaran semenjak 2013.
yankoskincare original, putihkan kulit, jeragat, jerawat, bintik hitam, kedut, putih, cerah w45



www.wasap.my/+60182637833

www.wasap.my/+60136113691

 

Yanko Platinium (upgraded)

 

Yanko Hydra

 

Yanko Basic

 

Trial Set

Yanko trial platinium

Yanko Trial Hydra

 

Yanko Basic Trial

 

 

.


Older Post Newer Post


  • Solehah on

    Assalamualaikum ..sy bru sebulan lbh guna yanko..kulit jadi panas ms seminggu guna,tp sy teruskan smpai skng still panas n kulit jd mcm melecur sikit.mmg mula2 guna jd mcm ni ke..sy teruskan guna smpai hari ni.. Cuma sy nk tahu mmg kesan yanko mcm ni ke atau kulit sy yg x tahan..sebelum ni sy guna safi rania gold.. Kulit muka sy jenis yg kering n tiada jerawat.. Mnta pandangan atau nasihat..

  • Msii on

    Terbaikla dah pakai rasa licin flawless. Jeragat pun hilang hehehe

  • Marina on

    terima kasih advise, nak cubalah

  • Irfina on

    terbaikla, dulu pakai set basic, nampak glowing muka. Tak pernah orang lain puji sekarang ni ada plak orang tegur sukerrrr. nak beli set platinium plak

  • Yin on

    Member yg rekomen dia dah pakai.



Leave a comment