Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

Blog — Fesyen Tudung

10 Cara Pakai Tudung Fesyen Terkini

Feredea Affan Fesyen Tudung

10 Cara Pakai Tudung Fesyen Terkini

Dah rasa bosang dengan cara pakai tudung sekarang, pakai instant asyik fesyen yang sama jer. Last-last kena beli lagi tudung tak instant. Boleh lagi lilit-lilit ikut fesyen yang baru. Seyes, I dah macam borink pakai instant ni. Sama je fesyen, sarung and dua muka. Pastu nak gosok, alamak punyal la susah, Nak basuh pun susah kena guna tangan sebab bila masuk mesin dah berkedut giler. So admin Infojelita nak share beberapa teknik untuk pakai tudung gaya terkini. Ok selamat mencuba ya.. You all mesti suka dengan fesyen-fesyen tudung ni kan... Tapi you all kalau pakai baju nak gi dating, jumpa...

Read more →