Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

Obat Pelansing Berbahaya, Wanita Sanggup Squeeze Masuk Korset Yang Kecil

Currency Converter


Semakin hari semakin ramai yang suka menguruskan badan dengan teknik pakai korset. 
Pemakaian korset bukan setakat selamat dari bahaya kemikal produk perlasing yang meragukan, tapi ia dapat membentuk badan yang lebih feminin, ramping dan tidak menggeleber. 


Jenis Korset: One Piece Korset
Ciri-Ciri: Tiada Tulang (Rod Besi), Berlubang di Bahagian Miss V( Tak Perlu Buka Korset Bila Ke Tandas), 3 Level Cangkuk di Bahagian Hadapan Untuk Melaraskan Tahap Ketat Korset, Bahagian Lengan Menutupi Bahgian Atas Paras Siku, Kain Tidak Panas.
Material Bahan: Polyamide dan Elastane
Tekstur Kain :  Lembut, Licin, Ringan

Ini satu lagi design yang latestIni khas pada mereka yang nak pakai korset dan girdle secara berasingan. So masing-masing ada pilihan masing-masing. Apa yang penting, kalau nak kurus dan malas nak bersenam, Cubalah tahan sikit pakai korset selama 5 jam sehari saja. Saksikan lama kelamaan bentuk badan anda akan berubah menjadi lebih lentik dan feminin. 

Masalah sakit belakang dan bongkok disebabkan banyak duduk dan kerja di pejabat juga dapt diselesaikan. Bila posture badan anda tegak, akan mengelakkan sakit belakang bahu dan migrain. 
Ok selamat mencuba. 

Nak dapatkan korset slim solid berlengan yang paling murah di pasaran dan kualiti yang paling tinggi Dapatkan orginal dari Islalisa Korset. Klik link di bawah


Older Post Newer Post


Leave a comment