Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

Kos Buat Pelamin Cantik Ini RM200 Sahaja, Hanya Pakai Tisu!

Feredea Affan

Kahwin ni sekali je seumur hidup dan kalau boleh mesti la nak pelamin yang cantik-cantik supaya boleh diingati sampai bila-bila.

Memilih pelamin bukan tugas mudah. Perlu ambil kira pelbagai faktor antaranya tema, warna, bajet dan lain-lain. Mesti ramai yang terkejut jika kami katakan bahawa kos keseluruhan pelamin cantik ini hanya sekitar RM200 je.

Kalau anda ni jenis kreatif, anda boleh DIY je pelamin sendiri. Pelamin jimat menggunakan tisu ini telah dihasilkan oleh team Vv – The Art Thinker khas buat rakan baiknya.

Memang terkejut. Siapa sangka dengan bajet dalam RM200 termasuk sewa kerusi, pelamin cantik seperti ini dapat dihasilkan. Untuk pelamin ini, mereka menggunakan tisu bewarna putih dan hijau. Jumlah untuk beli tisu hanya rm24 je untuk 36 bungkus tisu.

Apa yang korang perlu tahu, kos untuk kerusi pelamin hanya RM100 je. Kalau boleh ambil sekali dengan pakej mak andam. Ramai tak tahu, kalau beli kerusi pelamin baru harga mencecah RM2000.

Siapa cakap nak pelamin cantik-cantik kena berbelanja mahal?

Pakai Korset tuk dapatkan bentuk badan yang kurus, ramping dan cantik dengan pantas dan selamat klik http://islalisacorset.comOlder Post Newer Post


Leave a comment