Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

Koleksi Hantaran 2016 Unik Menarik Cantik

Feredea Affan koleksi hantaran Koleksi Hantaran 2016 Unik

Hantaran perkahwinan adalah satu tanda kasih sayang dan cinta pada sang kekasih yang bakal melangusngkan perkahwinan. Hantaran ni mostly pasangan spend ribu-ribu sekali saja...
Lepas kahwin korang tengok la susah lagi dah nak dapat hadiah....
Bukan apa sebelum kahwin ni la kalau korang nak merasa dapat banyak bunga-bunga segar, dan hadiah yang di balut dan dihias dengan begitu cantik sekali. 
Lepas kahwin ke laut...dah susah nak dapat hadiah-hadiah dari laki. 
Paling romantik pun dapatlah bunga. Tapi ada juga dah beratus tahun kahwin dah tak ada hadiah apa-apa pun, tengaok la jenis laki camne. kan...
mostly laki malays ni sama je la 
So moment ni, korang nak kena pau laki tu tuk kasi hadiah yang terindah dan teristimwa dengan hiasa yang paling cantik sekali ye....
So korang boleh la tengok sample ni, dan share kat bakal suami, kekeke
Koleksi hantaran 2016 menyaksi kan hantaran yang pelik dan unik
Ramai nak share barang yang unik,. So janganlah buat barang hantaran yang cliche yang cam biasa aja...
Hantaran ni memanglah tak wajib kan... tapi ianya sekali je seumur hidup.
Lepas kahwin korang dah susah lagi nak dapat hadiah...
So apa lagi la ....buat la satu moment hadiah hantaran yang terindah untuk diabadikan sebagai kenangan.
Korang nak berfoto nak bergaya dan slim ramping, sebelum kahwin kenalah start pakai korset dari sekarang tau. Nanti bila tiba moment yang indah tu, memanglah you all adalah yang paling cantik sekali tau... nak pakai apa pun cantik
Pastikan moment perkahwinan korang adalah yang paling selim, ramping, cantik, gojes dan menawan. Kita ni muda sekali je.. lepas ni dah berkerut, beranak pinak tengok moment perkahwinan orang lain cantik kita pulak telan air liur aja....
Pastikan pakai korset tau, Nak cari yang terbaik pastikan pilih Islalisa Corset
Ada banyak design, ada waranty dan berkualiti tinggi. 


Older Post Newer Post


Leave a comment