Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

5 Tempat Best Berbulan Madu di Asia

Feredea Affan riadah


Kepulauan Maldives
Ia merupakan pilihan terbaik untuk berbulan madu. Anda boleh melakukan pelbagai aktiviti seperti snorkeling, berlayar, diving dan juga makan malam yang romantis.


Cebu, Filipina
Jika anda berbulan madu, anda boleh berlayar dengan kapal pesiar di Mactan Island atau menagamati ikan hiu di Oslob. Pulau-pulau kecil di sekitar Cebu sangat cantik lebih-lebih lagi untuk suasana yang romantis.

Bali, Indonesia
Ia bukan sahaja dikenali sebagai tempat berhibur, malah ia sesuai untuk pasangan yang inginkan ketenteraman dan sudah pastinya lebih romantis contohnya di Bali Timur dan Ubud.

Istanbul, Turki
Dengan keunikan dan keindahan yang tersendiri, kecantikan kota ini mempunyai pelbagai budaya moden dan juga makanan tradisional di mana ia merupakan perpaduan budaya Roma, Perisa dan Yunani.

Abu Dhabi, UAE
Ia adalah pilihan yang tepat untuk berbulan madu dengan kemewahan yang ditawarkan serta makan malam yang romantis oleh chef ternama.

Bagi girls kat luar sana... Untuk lebih mujarab , Uolls kena lah pakai Korset tuk dapatkan bentuk badan yang kurus, ramping dan cantik dengan pantas dan selamat Older Post Newer Post


Leave a comment