Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

5 Tabiat Pelik Orang Mengandung Lelaki Patut Tahu

Feredea Affan Psikologi

Wanita mengandung akan mengalami proses perubahan dari segi mental, fizikal, metabolisme dan sebagainya. Kadang kala ia sukar untuk difahami oleh orang lain. Ia bukanlah sesuatu yang pelik. Tetapi perubahan sebegini berkait rapat di anatara satu sama lain. Sebagai suami, anda patut tahu perubahan yang berlaku pada isteri anda!

Tak suka makan makanan kegemaran
Makanan yang dulu menjadi kegemaran kini merupakan makanan paling dibencinya. Apabila melihat makanan kegemarannya dulu, ia seperti meloyakan.

Kuat tidur
Ada juga orang yang mengandung yang kuat tidur. Mungkin dia penat membawa kandungan yang semakin membesar. Kadangkala tiada apa yang meletihkan sangat. 

Bertambah selera makan
Apabila nafsu makan menjadi-jadi, mereka akan gunakan alasan makan untuk dua orang. Mungkin mereka berasa senang hati, biarkan. Asalkan mereka mampu mengawal berat badan ketika mengandung.

Mengidam
Kebanyakan wanita mengandung akan mengalami perkara ini. Anda mahukan keinginan anda dipenuhi dengan mengidam pelbagai perkara. Bukan suami sahaja yang akan terasa tempiasnya malah orang yang berdekatan anda juga akan merasainya.

Lebih sensitif
Wanita mengandung lebih cepat terguris. Mungkin ia disebabkan oleh pembawakan budak dalam kandungan. Kadang kala emosi mereka boleh berubah-ubah tanpa dijangka.

Oleh yang demikian, para suami haruslah bersabar dengan tabiat isteri kerana ia hanyalah sementara.
Selamat mencuba. Paling penting jangan lupa pakai corset. Kalau perut nampak dah tak cantik, orang mengata plak... so please la pakai hokey....
Click sini islalisacorset.com

Older Post Newer Post


Leave a comment