Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

5 Sebab Mengapa Anak Dara Memilih Suami Orang Sebagai Suami

Feredea Affan kahwin

Kadangkala kita tertanya-tanya mengapa ada segelintir anak dara lebih suka memilih suami orang berbandng lelaki bujang? Mungkin sebab-sebab di bawah boleh menjelaskan situasi tersebut. Jom, kita lihat!
Bertanggungjawab
Sudah semestinya lelaki yang sudah berumahtangga mempunyai sifat bertanggungjawab kerana mereka sudah melalui pengalaman alam perkahwinan berbanding lelaki bujang.Matang
Dengan cabaran yang dilalui ketika berumahtangga, ia menjadikan lelaki yang sudah berkahwin lebih matang di mana mereka akan berfikir terlebih dahulu sebelum mengambil sebarang keputusan.

Stabil
Mereka lebih stabil dari segi kewangan kerana mereka sudah biasa memikul tanggungjawab perbelanjaan rumahtangga bersama isteri.

Bekerjaya
Kebanyakan lelaki berstatus suami orang memiliki kerjaya yang stabil kerana mereka mempunyai tanggungjawab untuk menyara keluarga dan sudah pasti masa depan lebih terjamin.

Memahami
Mereka juga lebih memahami apa yang dirasai wanita kerana mempunyai pengalaman mendalami perasaan isteri mereka.

You all para wanita sekalian, kena jaga body, agar sentiasa cantik, mantap, ramping dan menawan, Kan you all nak mulakan hidup baru dengan jodoh yang baru, barang second kan... kenalah gilap balik kasi cun melecun macam anak dara.. .well lagi mantap dari anak dara tau...So admin nak share pakai la korset agar nampak lebih cantik dan menarik...Try Islalisa CorsetOlder Post Newer Post


Leave a comment