Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

4 Tempat Berbulan Madu di Luar Negara Bajet

Feredea Affan kahwin

Sudah pasti pasangan yang baru mendirikan tumah tangga ingin berbulan madu lebih-lebih lagi di luar negara. Jangan risau, kami akan berkongsikan dengan anda 4 tempat berbulan madu bajet!

Medan
Ia merupakan bandar ketiga terbesar di Indonesia dengan budaya yang unik. Anda boleh melawat destinasi-destinasi popularnya yang unik dengan seni bina era pemerintahan Belanda berpuluh tahun yang lalu dan boleh juga ke kawasan gunung berapi Danau Toba yang merupakan salah satu keajaiban alam semulajadi.


Hat Yai
Ia merupakan destinasi yang paling popular di kalangan rakyat Malaysia dan terdekat dari selatan Malaysia. Anda boleh lawati lokasi-lokasi menarik di samping tarikan sejarah dan semulajadi. Contohnya Pasar Terapung Hat Yai Khlong Hae yang terkenal dengan ratusan penjaja menjual aneka barangan dan makanan daripada sampan atau bot kecil yang kebanyakannya diwarisi turun-temurun.

Singapura
Ia dikenali juga sebagai Kota Singa di mana Orcard Road digelar syurga membeli belah. Anda boleh berhibur di Pulau Sentosa , Taman Tema Universal Studios, Zoo Singapura, Taman Burung Jurong, Underwater World, Marina Bay, Chinatown dan banyak lagi.

Phuket
Ia terkenal dengan pantai berpasir putih yang indah, air laut yang biru dan jernih, masakan eksotik yang lazat serta pelbagai pilihan aktiviti lasak yang menarik dan pemandangan yang menakjubkan. Antara pulau-pulau indah sekitar Phuket adalah Koh Phi Phi, Koh Phangan dan Pulau Raya.

Jadi you all cubalah jaga badan dan mantapkan payudara anda agar nampak lebih seksi you... klik feredeabeauty.blogspot.my untuk mantapkan payudara anda dengan cara yang selamat dan berkesan.
Older Post Newer Post


Leave a comment