Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

4 Persediaan Malam Pertama

Feredea Affan kahwin


Perkahwinan adalah sesuatu perkara yang indah. Anda perlu faham apa persediaan yang harus dilakukan pada malam pertama. Jom ikuti paparan kami tentang malam pertama bagi persediaan anda.1. Kebersihan Diri
Pastikan anda berada dalam keadaan bersih dan segar walaupun anda telah melalui hari-hari yang memenatkan. Mandi dengan bersih supaya dapat menyegarkan badan serta menghilangkan bau badan anda.

2. Peluk Pasangan Dengan Mesra
Mulakan malam pertama dengan kucupan-kucupan mesra sebelum anda memeluk pasangan anda dengan mesra. Selain itu, ucapkan kata-kata sayang dengan lembut bagi membangkitkan kehangatan malam pertama.
3. Tidur yang Mencukupi
Persediaan malam pertama adalah penting. Oleh itu, anda harus pastikan diri anda dapat tidur yang cukup agar anda mampu kekal cergas dan aktif. Bukan anda sahaja, pasangan anda juga harus memberi perhatian tentang perkara ini.


4. Jaga Kesihatan
Keutamaaan harus diberikan terhadap kesihatan anda kerana ia sangat penting bagi menjamin kecergasan sebelum, semasa dan selepas malam pertama. Jika anda ingin pengalaman yang menyeronokkan, pastikan tahap kesihatan anda dan pasangan berada dalam keadaan baik.

Bagi para pengantin perempuan yang ingin bentuk badan yang tampak langsing, anda boleh memakai korset ini. Sudah pasti anda tidak mahu nampak buncit tatkala memakai baju pengantin. 
Pakai korset ini, bentuk badan you all akan terbentuk dengan cantik dan perut akan tampak ramping. Jadi, baru la cantik nak berfoto dan sebagainya.

Klik http://islalisacorset.com


Older Post Newer Post


Leave a comment