Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

3 Sebab Mengapa Perempuan Malas Bersukan

Feredea Affan kesihatan

Jika kita ingin mulakan sesuatu, kita harus mempunyai kesabaran yang tinggi. Sama juga seperti bersukan. Bagi perempuan yang malas bersukan, dia akan mencipta pelbagai alasan agar dia tidak melakukan perkara tersebut. Mengapa wanita malas bersukan? Antara sebab-sebabnya adalah:

Tiada Baju Sukan Yang Sesuai
Jika anda benar-benar ingin bersukan, anda tidak perlu tampil cantik. Cukup hanya dengan bersederhana dan pakaian yang dikenakan sesuai dan selesa bagi diri anda.Terlalu Sibuk Untuk Bersenam
Tidak kira sesibuk mana pun anda, gunakan peluang yang anda untuk melakukan senaman. Mungkin anda fikir perkara-perkara yang remeh tidak mungkin akan membantu anda mencapai objektif anda.

Tiada Kawan
Segelintir perempuan berasa malu untuk bersenam. Oleh itu mereka memerlukan kawan sebagai peneman. Anda seharusnya tidak mempedulikan apa yang orang perkatakan tentang diri anda. Ia akan menghilangkan semangat anda.

Paling penting jangan lupa pakai corset selepas melahirkan cahaya mata korang untuk dapat bentuk badan yang menawan kembali. Kalau perut nampak dah tak cantik, orang mengata plak... so please la pakai hokey....
Click sini islalisacorset.com
Older Post Newer Post


Leave a comment