Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

3 Sebab Mengapa Lelaki Pilih Wanita Yang Berkerjaya Sebagai Isteri

Feredea Affan

Kebanyakan lelaki lebih memilih wanita bekerjaya sebagai isteri kerana secara tidak langsung ia dapat membantu ekonomi keluarga. Malah ada juga berpendapat sebaliknya. Jom kita lihat sebab mengapa lelaki memilih wanita bekerjaya sebagai isteri!


Pelengkap Rumahtangga
Apabila anda berkahwin disebabkan oleh kebijaksaaan, ia akan menjadi pelengkap dalam hidup anda. Ini kerana jika anda memilih kecantikan, ia akan pudar. Malah dengan kebijaksanaan, lebih banyak kebahagiaan boleh dikecapi.

Lahirnya Zuriat Yang Bijak
Kebanyakan kebijaksanaan datang dari keyurunan dan selebihnya bergantung kepada persekitaran. Dengan berkahwin dengan wanita yang bekerjaya, bakal anak-anak anda mungkin akan tinggal dalam persekitaran yang kondusif untuk pembelajaran.

Hubungan Perkahwinan Lebih Mudah
Jika anda berkahwin dengan wanita lebih bekerjaya, ia juga boleh menimbulkan tekanan dalam rumahtangga. Tetapi jika dari sudut positif, wanita yang bekerjaya lebih mudah untuk dibawa berbincang.

You all para wanita sekalian, kena jaga body, agar sentiasa cantik, mantap, ramping dan menawan, Kan you all nak mulakan hidup baru dengan jodoh yang baru, barang second kan... kenalah gilap balik kasi cun melecun macam anak dara.. .well lagi mantap dari anak dara tau...So admin nak share pakai la korset agar nampak lebih cantik dan menarik...Try Islalisa Corset

Older Post Newer Post


Leave a comment