Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

3 Sebab Mengapa Lelaki Bujang Memilih Janda Sebagai Isteri

Feredea Affan kahwin

Ada sesetengah lelaki lebih gemar memilih janda untuk dijadikan suri hati. Kebanyakannya berpendapat golongan janda lebih berpengalaman dan juga bijak dalam menguruskan rumah tangga. Jom kita lihat mengapa lelaki memilih janda sebagai isteri!

Janda mempunyai pengalaman 
Golongan janda lebih berpengalaman dalam sesebuah hubungan. Mereka lebih matang dalam menangani apa jua masalah kerana belajar dari pengalaman yang lalu. Malah dalam hubungan batin pula, mereka mampu membuatkan seseorang lelaki itu lebih bahagia.Janda pendengar yang baik
Mereka mampu menjadi pendengar yang setia kerana mereka sudah biasa menjadi ketua keluarga. Oleh itu, kebanyakan lelaki berasa selesa dan mereka terasa lebih dihargai.

Janda selalu menurut kata
Perbezaan wanita bujang dan janda sangat berbeza. Ini kerana wanita bujang lebih bersikap memaksa dan inginkan kemahuan mereka dipenuhi. Manakala berlainan pula dengan janda kerana mereka sering memberi sokongan tidak kira apa jua yang dilakukan oleh suami mereka dan sangat memahami.

Bagi girls kat luar sana... Untuk lebih mujarab , Uolls kena lah pakai Korset tuk dapatkan bentuk badan yang kurus, ramping dan cantik dengan pantas dan selamat Older Post Newer Post


Leave a comment