Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

3 Perkara Orang Tak Tahu Mengenai Andartu

Feredea Affan Psikologi

Wanita yang bergelar andartu dikatakan menyumbang kepada masalah populasi dunia. Betulkah? Masyarakat ini memandang serong terhadap golongan sebegini. Jangan sesekali menghukum tanpa mengetahui kesahihan fakta atau sebaliknya. Apa perkara yang orang tak tahu mengenai andartu? Jom, kita kongsi!

Bukan Penghancur Rumahtangga 
Janganlah kita merendah-rendahkan martabat seorang wanita dari kalangan wanita sendiri. Tidak semua andartu terdesak untuk menjadi penghancur rumahtangga wanita lain dan sanggup hidup bermadu.Bersikap Lebih Teliti
Apabila sudah lama hidup bersendirian, mereka lebih banyak berusaha sendiri dan melakukan perkara yang mampu menggembirakan hati mereka.

Seorang Yang Sangat Sensitif
Bagi mereka, kerjaya adalah tempat untuk menghilangkan kesedihan. Oleh itu, jangan sesekali anda mengguris perasaan mereka kerana tiada wanita dalam dunia yang tidak mahu dicintai.

Jagalah hati dan juga perasaan mereka kerana anda tidak tahu apa yang dialami oleh wanita yang bergelar andartu.


You all para wanita sekalian, kena jaga body, agar sentiasa cantik, mantap, ramping dan menawan, Kan you all nak mulakan hidup baru dengan jodoh yang baru, barang second kan... kenalah gilap balik kasi cun melecun macam anak dara.. .well lagi mantap dari anak dara tau...So admin nak share pakai la korset agar nampak lebih cantik dan menarik...Try islalisa corset


Older Post Newer Post


Leave a comment