Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

3 Menu Diet Di Bulan Puasa

Feredea Affan kesihatan

Apabila anda menjalani ibadah puasa, anda harus menahan lapar dan juga dahaga selama 14 jam. Secara tidak langsung berat badan anda akan berkurangan. Tidak salah jika anda menjalani program diet pada bulan Ramadhan. Mungkin anda dapat menurunkan berat badan dengan lebih cepat jika anda mengamalkan menu diet di bulan puasa ini! Antaranya:


Minum air putih
Bagi menjaga keseimbangan tubuh badan agar tidak mengalami dehidrasi, anda hendaklah minum sekurang-kurangnya 8 gelas air putih setiap hari.

Jus Buah dan Buah Kurma
Menu utama ketika berbuka sudah semestinya kurma di mana ia mampu mengembalikan tenaga. Selain itu, anda boleh mengamalkan minum air jus yang kaya dengan anti oksidan, serat dan juga nutrisi di mana ia sangat baik untuk kesihatan.
Susu
Bagi memenuhi keperluan gizi, anda harus minum susu secara tetap. Jangan sesekali risau dengan kenaikan berat badan. Amalkan pengambilan susu rendah lemak dan juga susu kalsium.
Laki babe, kalau diorang nampak aweks diorang ni cantik, nampak muda, dan pandai melawa dan jaga badan, sayang nak ditinggalkan babe. Sebab tulah babe, laki rela pujuk memujuk pompuan yang cantiks. You all jagalah body...jangan nampak gempal berisi...Cuba pakai corset. babe
Islalisa Corset yang paling terbaik bebe. Dah ramai orang try dah banyak testimoni, Try la babe.
Klik sini http://islalisa.comOlder Post Newer Post


Leave a comment