Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

3 Jenis Gaya Fesyen Kasut Sukan Wanita

Feredea Affan fesyen

Pemilihan kasut sukan yang betul dan tepat adalah keputusan terbaik. Oleh itu, anda harus peka tentang perkara ini. Jom ikuti 3 jenis gaya fesyen kasut sukan wanita.

Kasut sporty istimewa PUMA Basket yang dihembus dengan ciri-ciri feminin yang bukan sahaja versatile malah bersifat anggun dalam ranggi.


Adidas CrazyCool merupakan kasut yang mempunyai beberapa pilihan warna iaitu putih, hitam, merah jambu. Ia amat selesa dan fleksibel ini memudahkan kaki bernafas kerana dilengkapi dengan sistem pengudaraan 360 darjah.

Nike ‘Breathe Collection’ membuat semula dua daripada kasut ikonik Nike — kasut klasik Nike Air Max dan Nike Roshe Run berubah menjadi kasut ‘ultra-bernafas’ dan juga ringan.

Jom kita bersenam. Pemakaian sport bra mampu berikan semangat, feel dan keselesaan yang berganda pada mereka yang aktif bersenam. Cubalah Islalisa Sport Bra. Dah ramai yang cuba, memang akan pilih sport bra untuk pakaian harian mereka. Selesa, sakit tengok dan sakit belakang pun hilang. Pilihalah sport bra pilihan anda.
Older Post Newer Post


Leave a comment