Stay Confident, Slim & Active
Cart 0

3 Cara Hiasi Rumah Bagi Sambutan Hari Raya

Feredea Affan fesyen

Menjelang lebaran, bukan hanya baju raya menjadi tumpuan. Rumah juga secara taklangsung akan dihiasi dan pelbagai kelengkapan baru akan diganti. Jom ikuti cara bagaimana nak hiasi rumah untuk menyambut hari raya!

Dekorasi Ruang Tamu
Fokus pada ruang tamu kerana tetamu akan tertumpu pada bahagian ini. Pastikan ruang tamu anda selesa untuk tetamu bersantai. Jangan lupa sediakan tempat duduk tambahan di ruang tamu.

Dekorasi Raya
Untuk merasai suasana raya, anda boleh menambah hiasan pada bahagian-bahagian tertentu di dalam rumah dengan mengantung kad raya, sarung ketupat, sampul duit raya ataupun tampal hiasan tersebut pada dinding.


Kertas Dinding Atau Cat?
Kini anda mempunyai pilihan sama ada untuk menukar warna dinding rumah atau ingin menggunakan kertas dinding di mana ia mempunyai pelbagai corang. Manakala jika anda menggunakan cat, anda boleh menggunakan cat bermotif bertekstur, vertikal atau sebagainya. Pastikan warna yang dipilih bersesuaian dengan ruang kediaman anda.

Jom kita zumba. Pemakaian sport bra mampu berikan semangat, feel dan keselesaan yang berganda pada mereka yang aktif bersukan. Cubalah Islalisa Sport Bra. Dah ramai yang cuba, memang akan pilih sport bra untuk pakaian harian mereka. Selesa, sakit tengok dan sakit belakang pun hilang. Pilihalah sport bra pilihan anda.Older Post Newer Post


Leave a comment